Stávky v prvom kole priniesli tisícové výhry aj recesiu

SITA
16.3.2014 18:13

Možnosť tipovať výsledky prezidentských volieb priniesla niektorým stávkarom vysoké výhry, ďalší zase skúšali šťastie pri kandidátoch s nízkymi preferenciami.

Stávky v prvom kole priniesli tisícové výhry aj recesiu
SITA

Výhru 4 642 eur získal tipujúci za stávku na to, že Andrej Kiska dostane v prvom kole menej ako 25 percent, ďalej že Milan Kňažko získa viac hlasov ako Pavol Hrušovský a po tretie, že Gyula Bárdos získa viac percent ako Helena Mezenská. Cez internet vsadil v stávkovej kancelárii Niké 2 200 eur, informoval agentúru SITA vedúci marketingového oddelenia Niké Martin Panák. Tipér z Bratislavy vsadil v Niké 1 800 eur na to, že Andrej Kiska dostane menej ako 25 percent. Tip mu priniesol výhru 2 610 eur. Tisíc eur vyhral stávkar po 550-eurovom vklade na to, že Kňažko skončí pod Radoslavom Procházkom. Štyristo eur priniesol ďalšiemu online stávkujúcemu tip v hodnote 75 eur v kombinácii na to, že Robert Fico dostane menej ako 39,5 percenta hlasov, zároveň bude mať Kňažko menej ako Procházka a Mezenská viac ako Ján Čarnogurský.

Najvyššia stávka v internetovej stávkovej kancelárii Victory Tip bola päťtisíc eur na to, že Andrej Kiska získa v prvom kole viac ako 22 percent. Kurz pri tejto stávke bol 1,6. Dvojica Kňažko verzus Procházka bola jedna z najtipovanejších, hovorí konateľ Victory Tip Tibor Pekarčík. „Najmenej tipovaný bol Robert Fico vzhľadom na to, že mal ako najvyšší favorit najnižší kurz,“ vysvetľuje. Objavili sa aj odvážnejší stávkari. Niekto napríklad vsadil na víťazstvo Heleny Mezenskej 229 eur. Na prezidentského kandidáta Komunistickej strany Slovenska Jána Jurištu si piati tipujúci vsadili po jednom eure a na Stanislava Martinčka ako budúcu hlavu štátu si jeden tipujúci vsadil tri eurá. Kurz bol pritom 999. „Pán musel byt veľký recesista,“ dodal Pekarčík.

V stávkovej kancelárii DOXXbet čaká väčšina stávok na konečný výsledok, teda druhé kolo, keďže obsahujú tipy na Kisku a Fica. Najvyššiu výhru tu vyplatili 376,46 eura za tip, že Kňažko dosiahne lepší výsledok ako 12,5 percenta hlasov. Najvyšší vklad bol zatiaľ na Fica ako prezidenta v hodnote 700 eur. Najvyšší kurz, ktorý vyhral spomedzi udalostí k voľbám, bola nízka účasť pod 45 percent, kurz bol 2,56. „V prvom kole najviac ľudí tipovalo, že Robert Fico získa menej ako 39,5 percenta, čo bolo približne 30 percent stávok vyhodnotených po prvom kole,“ priblížil produktový špecialista DOXXbet Michal Kolárik. Klienti na prvom kole podľa jeho slov väčšinou zarobili.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok