Pavel Hapal novým trénerom FK Senica

SITA TA3
12.3.2014 10:00

Český kouč Pavel Hapal sa stal novým trénerom futbalistov slovenského corgoňligového klubu FK Senica. Na lavičke strieda Eduarda Pagáča, ktorému pomáhal Stanislav Macek. Prvým asistentom Hapala bude Oto Brunegraf a druhým Jozef Dojčan, ktorý dosiaľ pôsobil pri tíme do 19 rokov.

Pavel Hapal novým trénerom FK Senica
SITA

"Obom trénerom ďakujeme za doterajšiu spoluprácu. Noví tréneri majú zmluvu na 1,5 roka s možnosťou využitia ročnej opcie," cituje prezidenta klubu Viktora Blažeka oficiálna internetová stránka Záhorákov. Klub sa už dohodol s novými trénermi na podmienkach. Zmluvu podpíšu v stredu podvečer. Brífing s Pavlom Hapalom bude na štadióne FK Senica už o 13.00 h.

"Herný prejav skrátka nebol podľa predstáv. Nemá to nič spoločné s tabuľkovým postavením. Naším cieľom je zatraktívniť hru. Do realizačného tímu musia prísť navyše potrebné skúsenosti. Netreba pripomínať, že Pavel Hapal doviedol Žilinu až do skupinovej fázy Ligy majstrov. Trénerov by sme nechceli stratiť. Chceme, aby pracovali s mládežou. V najbližších dňoch sa rozhodne, kde budú pôsobiť," predznamenal Blažek.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok