Bardejov zdolal v 1. finále play off I. ligy Michalovce

TASR TA3
6.3.2014 20:17

Hokejisti HC 46 Bardejov sa ujali vedenia vo finálovej sérii play off I. ligy nad Duklou Michalovce 1:0. Vo štvrtok zvíťazili na domácom ľade v úvodnom dueli jediným gólom Ladislava Ščurka zo 41. minúty.

Bardejov zdolal v 1. finále play off I. ligy Michalovce
SITA

Druhý zápas je na programe v piatok o 17.30 h opäť v Bardejove.

Finále play off - 1. zápas
HC 46 Bardejov - HK Dukla Michalovce 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Gól: 41. Ščurko. Rozhodovali: Jura - Orolín, Kalina, vylúčení: 4:5 navyše Drotár (Michalovce) 10 min za nešportové správanie, presilovky a oslabenia: 0:0

Domáci vstúpili do zápasu aktívne a už v úvode spálil dve tutovky Gmitter. Úvodná desaťminútovka ako aj zvyšok prvej tretiny priniesli ešte niekoľko pekných hokejových momentov, no ani jeden gól.

Toho sa diváci nedočkali ani v druhom dejstve, hoci šance domácich útočníkov Gmittera a Salijiho po ňom volali. Bardejov bol aj po polovici stretnutia aktívnejším tímom, no puk za brankára Fedora nedokázal dostať ani Lažo, ani Hričina.

Domáci sa napokon dočkali 44 sekúnd po začiatku tretej tretiny. Hopkovič vysunul Ščurka a ten v samostatnom nájazde mieril presne. V záverečnej desaťminútovke to niekoľkokrát horelo pred oboma brankármi, gól však už nepadol. Bardejov sa tak ujal vedenia v sérii 1:0.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok