Kolář finišoval v Malajzii opäť piaty

SITA
5.3.2014 10:59

Slovenský cyklista Michael Kolář už tretíkrát finišoval na pretekoch Tour de Langkawi v Malajzii na 5. mieste. Medzi najlepšími špurtérmi bojoval o prvenstvo aj v stredajšej 7. etape z Koty Tinggi do Pekanu, ktorá merala 230,1 km.

Kolář finišoval v Malajzii opäť piaty
SITA

Dvadsaťjedenročný cyklista tímu Tinkoff-Saxo bol v Malajzii už raz štvrtý a z doterajších siedmich etáp skončil päťkrát v elitnej desiatke.

V stredu sa v špurte celého pelotónu presadil Holanďan Theo Bos pred Litovčanom Aidisom Kruopisom, ktorý sa stal novým lídrom bodovacej súťaže. Kolář postúpil v boji o dres lídra bodovacej súťaže na 2. miesto, na Kruopisa má manko 4 body. V celkovom poradí sa na popredných miestach nič nezmenilo, naďalej vedie Mirsamad Pourseyedi Golakhour z Iránu, Kolář je 86. 

Výsledky - cyklistické preteky Tour de Langkawi:
7. etapa (Kota Tinggi - Pekan, 230,1 km): 1. Theo Bos (Hol.) Belkin 5:33:12, 2. Aidis Kruopis (Litva) Orica GreenEdge, 3. Leonardo Duque (Kol.) reprezentácia Kolumbie, 4. Carlos Eduardo Alzate (Kol.) UnitedHealthcare, 5. Michael Kolář (SR) Tinkoff-Saxo, 6. Ken Hanson (USA) UnitedHealthcare všetci čas ako víťaz 

Poradie po 7. etape: 1. Mirsamad Pourseyedi Golakhour (Irán) Tabriz Petrochemical 25:17:02 h, 2. Merhawi Kudus (Eritr.) MTN-Qhubeka +8 s, 3. Isaac Bolívar (Kol.) UnitedHealthcare +11, 4. Esteban Chaves (Kol.) Orica-GreenEdge +20, 5. Piotr Ignatenko (Rus.) Kaťuša +36, 6. Jacques Janse van Rensburg (JAR) MTN - Qhubeka +40, ... 86. Michael Kolář (SR) Tinkoff-Saxo +25:11 min.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok