Depetris bude hrať za český Olomouc

SITA TA3
21.2.2014 08:47

Slovenský futbalový reprezentant David Depetris si vyskúša najvyššiu českú súťaž. Útočník argentínskeho pôvodu bude hrať v jarnej časti sezóny 2013/2014 za SK Sigma Olomouc.

Do klubu účastníka Gambrinus ligy prichádza na polročné hosťovanie z tureckého prvoligového tímu Caykur Rizespor, informoval o tom v piatkovom vydaní denník Šport.

"Som rád, že sa moja situácia konečne vyriešila. Turci po zdĺhavých rokovaniach, počas ktorých často menili svoj postoj, napokon súhlasili s hosťovaním. Verím, že sa mi bude dariť a pomôžem Sigme gólmi," uviedol pre Šport 25-ročný zakončovateľ, ktorý zatiaľ nevie, či bude môcť nastúpiť už v sobotu doma proti pražskej Slavii.

Depetris má s Rizesporom zmluvu ešte na 2,5 roka, ale pod vedením trénera Rizu Calimbaya nedostával príležitosť. V hre o jeho služby sa spomínalo aj španielske druholigové mužstvo Real Zaragoza a v prípade nezrealizovania zahraničného angažmánu dával on sám najviac šancí príchodu do MŠK Žilina, kde by sa stretol s bývalým koučom z pôsobenia v trenčianskom AS Adriánom Guľom.

SK Sigma Olomouc figuruje po jesennej časti v tabuľke na 9. mieste s bilanciou 4 víťazstvá, 5 remíz a 7 prehier, ale pred posledným tímom má len trojbodový náskok. Dres tímu z Hanej si zo slovenských futbalistov momentálne oblieka len Kamil Karaš, bývalý hráč MFK Košice.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok