Škrtel dal dva góly, Liverpool v šlágri rozstrieľal Arsenal

TASR, TA3
8.2.2014 17:38

Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel strelil po prvý raz v drese anglického klubu FC Liverpool dva góly v jednom stretnutí. V sobotňajšom šlágri 25. kola Premier League 29-ročný obranca dvoma presnými zásahmi naštartoval "The Reds" k vysokému víťazstvu 5:1 nad vedúcim Arsenalom Londýn.

Škrtel si už v úvodnej minúte stretnutia nabehol na priamy voľný kop a z vápna namieril do stredu bránky - 1:0. Poľský brankár v službách "kanonierov" Wojciech Szczesny lovil loptu zo siete po druhý raz v 10. minúte, keď ju po rohovom kope Stevena Gerrarda poslal slovenský stopér hlavičkou do ľavej šibenice. Do polčasu stihol Liverpool zvýšiť na 4:0 zásluhou Raheema Sterlinga a Daniela Sturridgea. Arsenal skóroval na Anfield Road až v druhom dejstve, na konečných 1:5 znížil z pokutového kopu Mikel Arteta.

"Bol to veľmi zlý deň. Hrali sme slabo v defenzíve aj v ofenzíve. Liverpool podal vynikajúci výkon, gratulujem im. My sme hrali zle v deň, kedy si to nemôžeme dovoliť," citoval internetový portál telegraph.co.uk slová sklamaného trénera "kanonierov" Arsenea Wengera. "Predviedli sme neuveriteľný výkon. Boli sme stále lepší a lepší. Dnes to bolo neskutočné," tešil sa jeho náprotivok Brendan Rodgers.

sumár - 25. kolo:
FC Liverpool – Arsenal Londýn 5:1 (4:0)
Góly: 1. a 10. ŠKRTEL, 16. a 52. Sterling, 20. Sturridge – 69. Arteta (11m)
/za domácich Škrtel hral celý zápas + 2 góly/

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok