Čišovský aj Kozáčik predĺžili zmluvy s Viktoriou Plzeň

TASR
7.2.2014 13:18

Slovenskí futbaloví reprezentanti Marián Čišovský a Matúš Kozáčik predĺžili zmluvy s ich českým zamestnávateľom Viktoriou Plzeň. Podľa informácie na oficiálnom webe "Viktorky" obranca Čišovský podpísal do júna 2016, brankár Kozáčik bude v Štruncových sadoch ešte o rok dlhšie.

Čišovský aj Kozáčik predĺžili zmluvy s Viktoriou Plzeň
TASR

Kontrakt s účastníkom skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/2014 predĺžil aj Tomáš Wágner. "Je to pre nás vynikajúca správa, že opory mužstva a poprední hráči Gambrinus ligy majú záujem s nami pokračovať v ceste, na ktorú sme nastúpili. Som presvedčený, že v nasledujúcich mesiacoch budú stále patriť k oporám," povedal pre klubový web generálny manažér Adolf Šádek.

Čišovský je hráčom "Viktorky" od roku 2011. "V Plzni som úplne spokojný. Dávame si len tie najvyššie ciele a dosahujeme dobré výsledky. Štadión je pravidelne vypredaný, ľudia futbalom žijú. Je tu spokojná aj rodina. Je tu skvelá atmosféra a celkovo sa tu cítim šťastný," povedal reprezentant SR.

Pre Kozáčika bolo pri predĺžení dôležité aj to, že má v Plzni stále veľkú motiváciu. "Som spokojný po všetkých stránkach. Jednoducho nevidím dôvod, aby som nepredĺžil. O inej možnosti som ani nepremýšľal," povedal slovenský reprezentačný brankár.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok