Kopúnek sa dohodol na polročnej zmluve s Kocianovým Chorzówom

TASR
6.2.2014 13:45

Futbalový stredopoliar Kamil Kopúnek sa dohodol na spolupráci s Ruchom Chorzów. S poľským tímom, ktorý vedie slovenský tréner Ján Kocian, podpísal polročnú zmluvu do konca sezóny.

Kopúnek sa dohodol na polročnej zmluve s Kocianovým Chorzówom
SITA

Dvadsaťdeväťročný Kopúnek zostal po ukončení spolupráce so Slovanom Bratislava od augusta minulého roka bez angažmán. Chvíľu trénoval s prvým tímom Spartaka Trnava, vedenie "bílych andelov" mu však zmluvu neponúklo a poprosilo ho, aby s mužstvom ďalej netrénoval. Po polročnej absencii zápasovej praxe tak dohrá aktuálny ročník v Chorzówe pod vedením bývalého reprezentačného kormidelníka Kociana. "Kamil má dobré remoné a zručnosti. Bol som však prekvapený, keď som sa na jednom poľskom portále dočítal, že Kamila skúšam. Hráčov ako on nemusím testovať," povedal pre internetové vydanie denníka Przeglad Sportowy Kocian.

Kopúnek rozbehol profesionálnu kariéru v Spartaku Trnava, kde pôsobil osem sezón. V roku 2010 reprezentoval Slovensko na MS v Južnej Afrike a v poslednom zápase základnej skupiny proti Taliansku strelil postupový tretí gól do osemfinále pri víťazstve 3:2. Na klubovej úrovni hrával aj v ruskom Saturne Moskovská Oblasť či v talianskom Bari.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok