Slovan prehral v Kazani po nájazdoch, Šatan s gólom

SITA
22.1.2014 19:04

Slovan Bratislava odštartoval svoj posledný trip v základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) stredajšou prehrou na ľade favorizovaného tímu Ak Bars Kazaň 1:2 po samostatných nájazdoch.

Slovan prehral v Kazani po nájazdoch, Šatan s gólom
SITA

V stretnutí chudobnom na góly sa domáci ujali vedenia v 10. min zásluhou Jegora Milovzorova. O vyrovnanie sa v druhej tretine postaral Miroslav Šatan, ktorý v 32. min zoči-voči brankárovi Konstantinovi Barulinovi rutinérskou kľučkou poľahky zasunul puk za jeho chrbát.

Keďže do konca riadneho hracieho času už gól nepadol, duel vyústil do predĺženia. Ani v ňom sa však nerozhodlo, a tak prišli na rad samostatné nájazdy. V nich sa dvakrát presadil český kanonier v službách Kazane Jakub Petružálek, v drese "belasých" bol úspešný iba kapitán Milan Bartovič.

Slovan získal do tabuľky 57. bod, najbližšie nastúpi v piatok 24. januára od 16.00 h SEČ na ľade Torpeda Nižnij Novgorod. Od ôsmej priečky znamenajúcej postup do play-off delí bratislavský klub 12 bodov. 

Výsledok - streda: 
Ak Bars Kazaň - Slovan Bratislava 2:1 po sam. nájazdoch (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0, 1:0)
Góly: 10. Milovzorov (Petružálek) - 32. Šatan (L. Hudáček, Sigalet) 
Rozhodovali: Karabanov, Zacharov - Koršak, Černyšov (všetci Rus.) 

Zostavy 
Kazaň: Barulin - Kornejev, Nikulin, Heshka, J. Medvedev, Belov, Jarullin, Panin - Lukojanov, Tereščenko, K. Petrov - Stapleton, Burmistrov, Varnakov - Golubev, Svitov, Obuchov - Milovzorov, Tkačev, Petružálek 
Slovan: Janus - Štajnoch, Škoula, Sigalet, V. Mihálik, Mojžíš, J. Brejčák - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - Miklík, J. Mikúš, Bartovič - Kukumberg, Bližňák, Ölvecký - T. Mikúš, A. Šťastný, Bakoš - M. Daňo

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok