Vestenický ide na hosťovanie do FC Janov

SITA
20.1.2014 10:43

Slovenský futbalista Tomáš Vestenický mieri do talianskeho klubu FC Janov, kde už pôsobí jeho krajan Juraj Kucka. Sedemnásťročný Nitran odcestuje v stredu v sprievode manažéra Ľubomíra Moravčíka do Talianska.

Vestenický ide na hosťovanie do FC Janov
SITA

"FC Janov má veľký záujem, Tomáša nepotrebovali ani skúšať. Hoci platí, že kým niečo nie je na papieri, tak neplatí nič, tento kontrakt je na veľmi dobrej ceste. Uskutočnili sa už dokonca rokovania na úrovni klubov, dohoda znie na hosťovanie s opciou,“ opísal pre nitra.sme.sk Ľubomír Moravčík.

O Vestenického, ktorý upútal na vlaňajších majstrovstvách sveta hráčov do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch, prejavili v minulosti záujem aj Celtic Glasgow či Bastia. Vestenický však nebude od začiatku hrávať za A-tím Janova, ktorý pôsobí v Serie A. "Tomáš začne v Primavere. Rezervné mužstvá klubov Serie A majú totiž vlastnú súťaž, určenú pre hráčov do 20 rokov,“ vysvetlil pre nitra.sme.sk Moravčík.

"Tomášovi sme dali súhlas, o jeho budúcnosti sa rozhodne v najbližších dňoch,“ komentoval situáciu okolo Vestenického odchodu do Janova generálny manažér nitrianskeho klubu Jozef Petráni.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok