Basketbalisti Interu zdolali Ústí nad Labem 88:84

TA3
3.12.2011 22:25

V 16. kole českej NBL zdolali basketbalisti Interu na domácej palubovke Ústí nad Labem a zaznamenali 3. výhru v sezóne. Po zlom úvode nabrali Bratislavčania do 12. minúty dvojcifernú stratu, lenže potom sa zlepšili v obrane a na doskokoch a zápas postupne otočili.

Basketbalisti Interu zdolali  Ústí nad Labem 88:84

V 2. polčase pridali domáci aj kvalitnú streľbu na obvode a v 28. minúte vyhrávali o 9 bodov. Severočesi to ale nezabalili a v záverečnej štvrtine, v ktorej inkasovali 2 technické chyby to bola ešte poriadna dráma. Domácich v rozhodujúcich momentoch potiahol Srb Trivunovič, ktorý trafil 4 trojky a dovedna dal 27 bodov a najmä jeho zásluhou Inter napokon vyhral 88:84.

 

V slovenskej lige zvládol líder basketbalovej extraligy mužov BK Bemaco SPU Nitra víťazne už 9 zápas v rade. Mužstvo trénera Ľubomíra Urbana ale muselo v šlágri 18. kola poriadne zabrať, pretože hosťujúca Prievidza hrala dobre v obrane a po prvom polčase viedla rozdielom 4 bodov. Všetko sa ale zmenilo v priebehu 3. štvrtiny, ktorú domáci vyhrali o 13 bodov a zápas už nepustili. Najpresnejšiu ruku z domácej strany mal Robert Vaden autor 18-tich bodov. Prievidzu najviac potiahol 21 bodový Paul Guede..Nitra vedie tabuľku pred Komárnom a Prievidzou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok