Najlepší strelec ligy odchádza, ide za Weissom do Kazachstanu

SITA TA3
15.1.2014 08:21

S jedenástimi gólmi jeden z trojice najlepších strelcov jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2013/2014 Miloš Lačný sa už nepripravuje s tímom MFK Ružomberok. O služby 25-ročného útočníka prejavil záujem kazašský tím Kajrat Almaty.

"Môžem prezradiť, že už dva dni nie je s mužstvom. Vyzerá to tak, že z nášho tímu odchádza," uviedol v utorok popoludní pre agentúru SITA tréner Liptákov Jozef Vukušič. Lačný podpísal s MFK Ružomberok v júli 2013 zmluvu do konca jesennej časti tohto ročníka Corgoň ligy. V zahraničí pôsobil v pražskej Sparte, škótskom Dundee United a bieloruskom tíme Nemana Grodno. Levočský rodák hral na Slovensku okrem Ružomberka aj za bratislavský Slovan.

Lačný mal odletieť za Kajratom na sústredenie už v utorok, ale pre vízové problémy je zatiaľ doma a nestihol ani prípravný súboj s bundesligovým Hamburgom. Zástupcovia klubov sú už údajne dohodnutí. "Je pravda, že čakám na víza do Spojených arabských emirátov. Myslím si, že môj transfer by už mal byť dohodnutý, ja sa chcem s Kajratom v Dubaji dohodnúť na podmienkach," povedal pre denník Šport Lačný.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok