Jež podpísal dvojročnú zmluvu s Górnikom Zabrze

TASR
9.1.2014 17:56

Slovenský futbalový stredopoliar Róbert Jež sa stal novou akvizíciou poľského Górniku Zabrze. Informovala o tom oficiálna stránka po jeseni druhého mužstva tamojšej Ekstraklasy s tým, že 32-ročný hráč podpísal dvojročnú zmluvu.

Jež podpísal dvojročnú zmluvu s Górnikom Zabrze
TASR

Deväťnásobný slovenský reprezentant iba pred niekoľkými dňami ukončil svoje pôsobenie v tíme najvyššej poľskej ligy Zaglebie Lubin. V ňom predčasne rozviazal kontrakt, ktorý platil do konca prebiehajúcej sezóny, po vzájomnej dohode s vedením klubu. Hlavným dôvodom jeho odchodu mali byť udalosti z konca jesennej časti poľskej súťaže. Bývalý hráč MŠK Žilina sa 4. decembra stal obeťou útoku vlastných fanúšikov, ktorí ho napadli a zbili. Jeho spoluhráčovi Michalovi Gliwovi zase zničili auto.

Jež už v Górniku pôsobil v sezóne 2010/2011. "Veľmi ma teší fakt, že budem v Górniku opäť pôsobiť. Fanúšikovia si ma určite pamätajú, ja sa im pokúsim urobiť radosť výkonmi. Určite nebude Ľahké presadiť sa do základnej jedenástky, ale pokúsim sa o tom presvedčiť trénera," citovala Ježa oficiálna stránka klubu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok