Cannondale so Saganom sa prezentovali ako rocková skupina

SITA
8.1.2014 13:58

Cyklista Peter Sagan bol aj tento rok hlavným aktérom kalifornskej prezentácie tímu ProTour Cannondale. Po vlaňajšom predstavení tímu v hollywoodskom štýle sa tentoraz americké zoskupenie predviedlo ako rocková skupina The Green Machine (Zelená mašina) s lídrom Petrom Saganom.

Cannondale so Saganom sa prezentovali ako rocková skupina
facebook

Sagan bol na pozývacom plagáte charizmatickým frontmanom Zelenej mašiny. V minulej sezóne vybojoval väčšinu bodov Cannondalu do svetového rebríčka a v tíme sa opäť spoliehajú na 23-ročného Žilinčana. Veľké ovácie sa v utorok večer ušli aj Američanovi Tedovi Kingovi. Cannondale má jeden z najmladších tímov v profesionálnom pelotóne.

Do družstva prišiel aj vlaňajší majster sveta do 23 rokov Matej Mohorič zo Slovinska. S kapelou zloženou z amerických nadšencov cyklistiky si zaspieval naživo Moreno Moser. Na prezentácii nechýbali ani ďalší kľúčoví jazdci družstva Ivan Basso, Damiano Caruso a Elia Viviani.

V tíme naďalej hľadajú nového veľkého sponzora, vlani im nevyšli rokovania s ruským miliardárom Olegom Tinkovom. Pre Cannondale je prioritou aj zotrvanie Petra Sagana. Slovákov kontrakt vyprší na konci roka 2014. "Je to ešte predčasné, ale naším cieľom je Petrovo udržanie. Jeho doterajšia kariéra bola spätá s Cannondalom a je to pravý vzťah," uviedol pre cyclingnews.com generálny manažér Cannondale Bicycles Bob Burbank.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok