Silvester na Slovensku

TA3
1.1.2014 08:57

V Bratislave sa začal silvestrovský program už o 16:00. Návštevníci môžu vidieť koncerty rôznych hudobných skupín, zatancovať si na ľade a chýbať nebude ani ohňostroj.

Silvestrovské oslavy prebiehali aj na východe Slovenska. Na košickej Hlavnej ulici sa zišli tisíce  ľudí, aby sa rozlúčili so starým a privítali nový rok.

V Banskej Bystrici mal príchod nového roka úplne iný priebeh ako vo väčšine slovenských miest. Umelcov, zábavu, či kultúrny program by ste tam o polnoci hľadali márne.

Rozlúčiť sa so Starým rokom a privítať ten Nový, prišli do ulíc bratislavského Starého Mesta desaťtisíce ľudí. Nechýbal spev, hudba, tanec a samozrejme polnočný ohňostroj. Bratislava sa tak radí medzi svetové metropoly, v ktorých tradícia veľkých osláv získava stále väčšiu priazeň, a to dokonca aj u zahraničných turistov.

00:30 S rokom 2013 sa v Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta lúčili pri Dunaji a na námestriach. Nový rok 2014  privítali na Hlavnom námestí aj so svetelnou šou a hlavne ohňostrojom na Dunaji.

00:00 Na Hlavnom námestí v Bratislave vyvrcholili oslavy Nového roka. Všetko to sledovali kolegovia Anna Tkáčová, Noro Dolinský, Barbara Štefanovičová a Miro Kohút.

23:30 Silvestrovské oslavy sú v plnom prúde aj na Hlavnom námestí v Bratislave, kde sú kolegovia Anna Tkáčová a Noro Dolinský.

23:00 Silvestrovské oslavy na Hviezdoslavovom námestí vrcholia. Atmosféru z centra Bratislavy vám spostredkujú naši kolegovia Barbara Štefanovičová a Miro Kohút.

22:00 Ako vyzerajú oslavy pred príchodom nového roka v metropole východného Slovenska vám sprostredkuje kolega Ivan Kriššák.

22:00 Silvestrovské oslavy na Hlavnom námestí v Bratislave sú v plnom prúde, sledujú ich kolegovia Anna Tkáčová a Noro Dolinský.

22:00 Atmosféru z Hviezdoslavovho námestia vám spostredkujú naši kolegovia Barbara Štefanovičová a Miro Kohút.

18:30 Na Hviezdoslavovom námestí mapujú priebeh osláv naši kolegovia Barbara Štefanovičová a Miro Kohút.

18:30 Silvestrovské oslavy sa už rozbiehajú aj na Hlavnom námestí v Bratislave, kde sú naši kolegovia Anna Tkáčová a Noro Dolinský.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok