Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA/AP TA3
29.12.2013 07:19

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
fujaru.jpg

1. Počas podujatia Pastierske Vianoce v Banskej Bystrici znela hudba fujary i ľudové piesne.

putin pohreb (SITA).jpg

2. Ruský prezident sa lúči s tvorcom najznámejšieho samopalu. Michail Kalašnikov, ktorý zostrojil pušku AK–47, zomrel vo veku 94 rokov.  Výtvor nositeľa troch Leninových radov od roku 1947 zabil viac ľudí ako ktorákoľvek iná strelná zbraň.

lyžiar (SITA).jpg

3. Zjazdovky v Colorade zastihol nečakaný trend. Zatiaľ čo pred dvoma rokmi bolo na svahu približne rovnako lyžiarov ako snowboardistov, tak dnes jazdci na jednej doske tvoria ledva tretinu. A čo vy? Máte radšej snowboard alebo lyže?

grozny (SITA).jpg

4. Celý svet sa pripravuje na príchod roka 2014. Takto moderne je vyzdobené čečenské hlavné mesto Groznyj.

Santa Claus (SITA).jpg

5. Palestínskeho Santa Clausa len tak hocijaký slzný plyn nezastaví.

foto tyzdna2.jpg

6. Keď sa vám pokazí auto, tak si zavoláte mechanika, no vo vesmíre si s opravami musíte pomôcť sami. Na fotografii astronaut Michael Hopkins opravuje chladenie na medzinárodnej vesmírnej stanici ISS.

Vianočné deti (SITA).jpg

7. Už aj malé dieťa vie, že na Mikuláša dostane do čižmičky darčeky a na Vianoce dostali niektorí Kalifornčania novorodencov do ponožky.

pápež (SITA).jpg

8. Pápež František pozerá z Baziliky svätého Petra pred posolstvom Urbi et Orbi (Mestu a svetu), v ktorom vyzval na ukončenie násilia vo svete.

ľadove medvede (SITA.jpg

9. Otužilci z OZ Ľadové medvede počas vianočnej plavby spojenej s krstom nových členov, ktorú zorganizovali na bratislavských Zlatých pieskoch.

fototyzdna3.jpg

10. Čo ste robili na Druhý sviatok vianočný? V Kanade zobrali ľudia výpredaje útokom. Televízor za pár drobných, no nekúp to!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok