Slovan na minitrip do Moskvy a Prahy aj s Mikúšom a Šatanon

TASR TA3
12.12.2013 16:08

Aj s uzdraveným útočníkom Jurajom Mikúšom a po prvý raz na duely vonku aj s Miroslavom Šatanom odleteli vo štvrtok popoludní hokejisti Slovana Bratislava na dvojzápasový trip do Moskvy a Prahy.

V ňom sa najskôr v piatok o 16.00 h SEČ stretnú s armádnym CSKA a v nedeľu v rovnakom čase s HC Lev, nad ktorým v prvom vzájomnom zápase v prebiehajúcej sezóne KHL vyhrali doma 5:2.

Ako informovala klubová internetová stránka, trénerovi Slovana Rostislavovi Čadovi bude stále chýbať zranený útočník Roman Kukumberg a taktiež kanadský obranca Jonathan Sigalet, ktorý sa zranil počas nedeľňajšieho "fialového" zápasu s Lokomotivom Jaroslavľ.

Zostavu na zápasy budú tréneri skladať z trojice brankárov, 6 obrancov a 16 útočníkov. Späť do Bratislavy sa výprava vráti v nedeľu po zápase v Prahe.


Nominácia Slovana na zápasy v Moskve a Prahe: Denis Godla, Jaroslav Janus, Miroslav Kopřiva – Ján Brejčák, Vladimír Mihálik, Tomáš Mojžíš, Michal Sersen, Martin Škoula, Martin Štajnoch – Martin Bakoš, Milan Bartovič, Mário Bližňák, Marko Daňo, Libor Hudáček, Andrej Kudrna, Peter Ölvecký, Tomáš Matoušek, Michel Miklík, Juraj Mikúš, Tomáš Mikúš, Richard Mráz, Branko Radivojevič, Miroslav Šatan, Andrej Šťastný, Michal Vondrka

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok