Volley Team definitívne končí vo všetkých súťažiach

TASR TA3
11.12.2013 10:23

Slovenský volejbalový klub Volley Team Bratislava v stredu definitívne ukončil svoju činnosť. O tomto kroku informovalo vedenie úradujúceho majstra slovenskej extraligy prostredníctvom oficiálneho oznámenia, ktoré podpísal prezident klubu Ladislav Hampl.

Volley Team definitívne končí vo všetkých súťažiach
SITA

"VOLLEY TEAM Bratislava oznamuje, že napriek obrovskej snahe udržať existenciu klubu, dňom 11. decembra 2013 z interných dôvodov končí svoju činnosť a zároveň sa odhlasuje zo všetkých volejbalových súťaží," uvádza sa v stanovisku klubu.

Bratislavský klub mal finančné problémy už v minulej sezóne a situácia sa nezlepšila ani v tejto. Postupne z tímu odchádzali hráči, naposledy nastúpil Volley Team uplynulú nedeľu len s ôsmimi hráčmi v slovenskom derby v rámci Stredoeurópskej ligy proti Humennému. "Na piatok máme dohodnuté stretnutie s vedením klubu a potom budeme informovať o ďalších krokoch," povedal prezident Slovenskej volejbalovej federácie Ľubor Halanda.

Volley Team mal tento štvrtok nastúpiť na palubovke estónskeho klubu Pärnu VK v prvom zápase 16-finále Challenge Cupu, ale v utorok informoval Estóncov, SVF, aj Európsku volejbalovú úniu (CEV), že na zápas nemôže odcestovať. V stredu účastník Stredoeurópskej ligy a extraligy mužov svoju činnosť definitívne ukončil.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok