Monty Python obnovia činnosť

SITA
19.11.2013 14:40

Britské komediálne zoskupenie Monty Python plánuje vystúpenie. Pre spoločnosť BBC to prezradil 71-ročný Terry Jones. Zo šiestich pôvodných členov žijú ešte piati. Graham Chapman zomrel v roku 1989.

Monty Python obnovia činnosť
TASR

"Je to pravda, dáme sa opäť dokopy a budeme mať šou. Veľmi sa z toho teším. Dúfam, že zarobíme veľa peňazí. Dúfam, že budem môcť zaplatiť hypotéku," vyjadril sa Terry Jones. Viac informácií by skupina mala prezradiť počas tlačovej konferencie, ktorá sa bude konať vo štvrtok v Londýne.

Zo šiestich členov formácie už žijú len piati - John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin a spomínaný Jones. Graham Chapman zomrel v roku 1989. Predstavitelia šou Lietajúci cirkus Montyho Pythona (1969 - 1974) sa za ostatných 20 rokov spoločne predstavili len výnimočne, napríklad v roku 1998 na americkom Aspen Comedy Festivale. Prvú epizódu šou Lietajúci cirkus Montyho Pythona odvysielala televízia BBC 5. októbra 1969. Na konte majú tiež snímky ako Monty Python a Svätý Grál (1975) či Monty Python: Zmysel života (1983).

International Philosophy: Germany vs. Greece

Always Look on the Bright Side of Life

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok