Lipiansky strávil nedobrovoľne noc v Petrohrade

TASR
5.11.2013 08:41

Nedobrovoľne si pobyt v Petrohrade musel predĺžiť asistent trénera HC Slovan Bratislava Ján Lipiansky. Dôvodom, že ho s výpravou nepustili, boli jeho neplatné víza. Aby nebol sám, zostal tam s ním aj manažér pre styk s KHL Alexej Jaškin, uviedol v utorňajšom vydaní denník Šport.

Lipiansky strávil nedobrovoľne noc v Petrohrade
TA3

"Na letisku pri kontrole mi povedali, že nemôžem odísť s tímom, pretože nemám tranzitné víza," citoval Šport Jána Lipianskeho.

"Dali ma na bok a povedali mi, že zostanem v Rusku. Keď som si predstavil, že ide sobota, nedeľa a že oni majú v pondelok nejaký sviatok, tak mi zostalo zle. Od radosti som určite netancoval. A tak som musel zostať. Po výjazde som si mohol oddýchnuť doma, keďže sme mali dva dni voľna, ale takto som zostal v Petrohrade tvrdnúť aj celú sobotu. Mal som totiž len dvojvstupné víza a dva razy som s tímom trip v Rusku už absolvoval. Teraz som vlastne na ich územie vstupoval tretí raz. Oni ma vlastne nemali pustiť už ani do Čerepovca. To ani neviem, akou záhadou sa podarilo. Zostal tam so mnou tvrdnúť aj Alexej Jaškin. Prespali sme v hoteli a na druhý deň večer sme prileteli linkou z Moskvy do Viedne."

Alexej Jaškin priznal, že veci sa vybavovali na poslednú chvíľu. "Zabudli sme skontrolovať, či sú víza platné. Jano Lipiansky mal pas v rukách a mohol nás na to upozorniť, ale neskontrolovali sme to ani my. Stalo sa, čo sa stalo, ale priznávam, že to bola zbytočná komplikácia," povedal Jaškin pre Šport.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok