Slovan ukončil trip po Rusku prehrou

SITA
1.11.2013 19:18

Hokejisti Slovana mali ukončiť svoj štvorzápasový trip na ľade vysokého favorita – SKA Petrohrad. Málokto veril, že by náš tím mohol bodovať.

Slovan ukončil trip po Rusku prehrou
SITA

Slovan Bratislava prehral 2:4 v piatkovom stretnutí na ľade lídra Kontinentálnej hokejovej ligy SKA Petrohrad a ukončil štvorzápasový trip po Rusku.
"Belasí" znova nezachytili nástup do duelu a už na konci piatej minúty inkasovali gól z hokejky Arťoma Panarina. Dokázali však rýchlo odpovedať, už o tri minúty vyrovnal Tomáš Netík. Favorizovaný Petrohrad tvrdo udrel v druhej tretine, keď v rozpätí jedinej minúty (v čase 25:54 a 26:54) skóroval v presilovej hre Vadim Šipačov a po ňom znova Panarin. Hosťujúci kouč Rostislav Čada reagoval oddychovým časom.

V úvode tretej časti hry zvýšil na rozhodujúcich 4:1 skúsený krídelník Alexej Ponikarovskij. Slovanisti sa zmohli už iba na kozmetickú úpravu skóre, postaral sa o ňu v presilovke v 44. min Milan Bartovič

Na Slovan teraz čaká takmer dvojtýždňová pauza a po nej štvorzápasová séria domácich stretnutí, ktorú odštartuje 13. novembra duel proti Jugre Chanty-Mansijsk.

Kontinentálna hokejová liga - piatok:

SKA Petrohrad - HC Slovan Bratislava 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)

Góly: 5. Panarin (Ponikarovskij), 26. Šipačov (Kovaľčuk, Maartensson), 27. Panarin (Ponikarovskij, Kučeriavenko), 43. Ponikarovskij (A. Semionov) - 8. Netík (Kukumberg, Miklík), 44. Bartovič (Škoula, J. Mikúš)

Vylúčení: 1:5 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Gusev, Odinš - Deduľa, Michel

Zostavy:

SKA: Salák - Alexandrov, Riasenskij, Kalinin, Kutejkin, A. Semionov, Čudinov, Judin - Thoresen, Maartensson, V. Tichonov - Kovaľčuk, Šipačov, Červenka - Ponikarovskij, Kučeriavenko, Panarin - Skačkov, Sigarev, I. Makarov

Slovan: Janus - Škoula, Sersen, Sigalet, Mojžíš, Kutlák, Štajnoch - Radivojevič, J. Mikúš, Bartovič - Miklík, Bližňák, Vondrka - Kukumberg, A. Šťastný, Netík - M. Daňo, Matoušek, L. Hudáček - T. Mikúš, R. Mráz

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok