Hingisová hviezdou decembrovej exhibície v Bratislave

SITA TA3
24.10.2013 11:23

Švajčiarka s rodiskom v Košiciach Martina Hingisová bude hlavná zahraničná hviezda 6. ročníka tenisovej exhibície Tennis Classic, ktorá sa uskutoční v stredu 4. decembra od 19.00 h v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC) v Bratislave.

Okrem 33-ročnej 5-násobnej singlovej grandslamovej šampiónky a niekdajšej líderky renkingu WTA vo dvojhre aj štvorhre Hingisovej sa predstaví aj jej deblová partnerka nielen z tohto leta Daniela Hantuchová a dvaja francúzski povestní miláčikovia publika po celom svete - grandslamový finalista Jo-Wilfried Tsonga a bývalý siedmy hráč počítačového poradia Gael Monfils.

"Keď sme v roku 2008 začali tým, že sme priviedli do Bratislavy Peta Samprasa, bol to odvážny krok dobrým smerom, lebo takéto niečo tu chýbalo. Sme veľmi radi a poctení, že po minuloročnom asi najväčšom úspechu v podobe zabezpečenia prítomnosti Novaka Djokoviča, sa nám aj teraz podarilo zaistiť fanúšikom zaujímavých hráčov," povedal riaditeľ B&D Agency Roman Šmotlák, ktorý na štvrtkovej prezentačnej tlačovej besede v Bratislave informoval o účastníkoch za organizátorov aj v prítomnosti Daniely Hantuchovej. "Veľmi sa teším, že si konečne zahrám na Slovensku na podujatí takéhoto typu. Určite to bude veľmi príjemný večer a veľký zážitok pre mňa i všetkých divákov," uviedla D. Hantuchová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok