Zlaté Moravce sú na prahu semifinále, zvíťazili v Senici

SITA
23.10.2013 19:44

V prvom polčase bola hra pomerne vyrovnaná. O čosi aktívnejším tímom však bol hosťujúci ViOn. Veľkú možnosť otvoriť skóre mali Zlaté Moravce v 11. min, keď sa po dlhom pase za obranu domácich ocitol v palebnej pozícii Szabó, ale brankár Senice Šulla vyrazil loptu.

Zlaté Moravce sú na prahu semifinále, zvíťazili v Senici
SITA

Porovnateľnú šancu mali o chvíľu Záhoráci: po vysunutí Kalabiškom bol v "tutovej" situácii Tsoumou, Kuciak však výborne zasiahol. Skóre sa zmenilo až v 33. min, keď efektne z 20 m trafil do ľavej "šibenice" hosťujúci Mazan - 0:1.

V druhom polčase pokračovali Seničania v útlme, vôbec sa nevedeli presadiť v útoku. Zlatým Moravciam sa podarilo zvýšiť na rozdiel dvoch gólov v 59. min, keď Szabó spoza pokutového územia trafil k pravej žrdi. Domáci znížili v 70. min z akcie striedajúcich hráčov - po Divišovom centri sa hlavou presadil Diarrassouba. V závere však Senica s výsledkom už nič ďalšie nič neurobila. Navyše, hostia ešte nastrelili prvú žrď.

FK Senica - FC ViOn Zlaté Moravce 1:2 (0:1)
Góly: 70. Diarrassouba - 33. P. Mazan, 59. L. Szabó, ŽK: 67. T. Kóňa, 82. Brabec - 11. Pintér, 37. P. Sabo, rozhodovali: Jaška - Chládek, Bednár, 822 divákov

Zostavy:

Senica: Šulla - J. Križko, P. Pavlík, Brabec, P. Čermák - T. Kóňa, Jirásek - Hiago, M. Zeman (70. Komara), Kalabiška (46. Jaroslav Diviš) - Tsoumou (56. Diarrassouba)
Zlaté Moravce: M. Kuciak - A. Candrák, Pavol Majerník, Pintér, Chren - P. Sabo, Bolinha - Orávik, M. Babic (75. Obročník), P. Mazan (70. Pribula) - L. Szabó (83. L. Mihálik)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok