HK Orange 20 po predĺžení zdolal Duklu

SITA TA3
22.10.2013 15:55

Zápas sa začal v netradičnom čase už hodinu po poludní a hľadisko zaplnila školská mládež, ktorá utvorila búrlivú atmosféru.

Hokej - Tipsport extraliga 2013/2014 - 14. kolo:

Dukla Trenčín - HK Orange 20 2:3 po predĺžení (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Góly: 7. Pozník (Komínek, T. Klíma), 38. O. Mikula (T. Klíma, Komínek) - 29. Luža (Mlynčár), 40. R. Gašpar ml. (Horanský, Luža), 61. Kolena (Luža, Horanský) 
Vylúčení: 5:4 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Bundil - Výleta, Orolin, 5300 divákov (vstup bol voľný) 

Zostavy
Trenčín: A. Nagy - Bagin, Pozník, Čerešňák, Novajovský, Ďurčo, Nemčík, Habšuda - Komínek, T. Klíma, O. Mikula - Troliga, O. Rusnák, Kútny - Šimíček , Nemček, L. Klíma - Vaculin, Michal Hlinka, D. Hudec - P. Stantien 
Orange 20: R. Sabol - E. Černák, Valjent, Gachulinec, Luža, Dinda, Predajniansky, Rusina, Palovič - Minárik, Kolena, Šimun - Rzavský, R. Gašpar ml., Horanský - P. Koyš, Dominik Rehák, K. Horvát - Schroner, Mlynčár, Tibenský

Zápas sa začal v netradičnom čase už hodinu po poludní a hľadisko zaplnila školská mládež, ktorá utvorila búrlivú atmosféru. Domáci sa v 7. min Pozníkovou delovkou od modrej čiary ujali vedenia, prvá tretina však bola herne vyrovnaná s nedôrazným zakončením akcií na oboch stranách.

V strednej časti sa posmelenej dvadsiatke vydarilo niekoľko pekných akcií a snahu mladíkov korunoval vyrovnávajúci gól v 29. min, keď po vhadzovaní strelou z prvej Luža pekne trafil do horného rohu bránky. Duel bol naďalej vyrovnaný, hra živelná a nesúrodá, pričom v nej prevládala najmä bojovnosť. V 38. min po skrumáži pred bránkou Mikula pretlačil puk za čiaru a Trenčín opäť tesne viedol, no už o 83 sekúnd neskôr sa zblízka presadil dôrazný Gašpar a skóre bolo opäť vyrovnané.

S blížiacim sa záverom zápasu domáci postupne zvyšovali svoj nápor, boli však už príliš hektickí a nervózni, pričom hostia na čele s pozorným brankárom Sabolom sa navyše dobre bránili a dotiahli duel až do predĺženia. To trvalo iba 34 sekúnd, pretože mladíci previedli peknú presilovkovú kombináciu, ktorú zakončil víťazným gólom zblízka Kolena.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok