Levice prepustili trénera Róna, chystajú aj zmeny v kádri

TA3, TASR
24.11.2011 23:05

Vedenie slovenského basketbalového klubu z Levíc vo štvrtok odvolalo českého trénera Františka Róna. Hlavným dôvodom boli neuspokojivé výsledky mužstva, ktoré pôsobí v slovenskej extralige (Onyx Levice) i českej Mattoni NBL (Astrum Levice).

Levice prepustili trénera Róna, chystajú aj zmeny v kádri

"Vedenie klubu sa tak rozhodlo pre nepresvedčivé výsledky a výkony mužstva za posledný mesiac tak v českej ako aj slovenskej lige. Prestalo sa nám dariť a herný prejav nie je taký, ako by sme chceli," povedal pre TASR marketingový manažér úradujúceho slovenského majstra Ladislav Garaj s tým, že meno Rónovho nástupcu je neznáme: "Máme už niečo rozpracované, ale je skoro hovoriť. Obe mužstvá zatiaľ povedie doterajší asistent Peter Jankovič."

Po trénerovi odišiel z tímu aj slovinský rozohrávač Tadej Koštomaj a Garaj nevylučuje ani ďalšie zmeny v kádri: "Rozviazali sme s ním kontrakt, pretože nepanovala spokojnosť s jeho výkonmi. Nedokázal zopakovať to, čo predvádzal v uplynulej sezóne. Je možné, že príde aj k ďalším pohybom v kádri, či už smerom von ale aj dovnútra."

Levice figurujú po 14. kolách na ôsmej priečke tabuľky NBL, keď zaznamenali päť víťazstiev a deväť prehier. V slovenskej extralige patrí klubu siedma priečka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok