Slovan na najdlhší trip v sezóne, prekoná desať časových pásiem

TASR TA3
25.9.2013 15:25

Na najdlhší "trip" v tejto sezóne odletia o polnoci zo stredy na štvrtok hokejisti Slovana Bratislava. Zverencov trénera Rostislava Čadu na ňom čakajú štyri náročné zápasy.

Slovan na najdlhší trip v sezóne, prekoná desať časových pásiem
SITA

Postupne sa stretnú so Sibirom Novosibirsk (piatok, 14.00), Metallurgom Novokuzneck (nedeľa, 12.00), Amurom Chabarovsk (utorok, 10.00) a na záver s nováčikom Admiralom Vladivostok vo štvrtok o 11.00. "Belasí" prekonajú desať časových pásiem.

Podľa informácie klubového webu odletí káder Slovana takmer kompletný. Na zozname hráčov chýbajú len zranení Mário Bližňák a Andrej Šťastný. Druhý z tejto dvojice už začal s tréningom a do zápasu by mal naskočiť v najbližšej domácej sérii. S mužstvom na Sibír cestovala aj nová posila Tomáš Matoušek a aj obranca Michal Sersen, ktorému už vypršal dvojzápasový trest.

Zoznam hráčov na druhom tripe sezóny: Janus, Kopřiva - Brejčák, Kutlák, Mihálik, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Škoula, Štajnoch - Bakoš, Bartovič, Daňo, Hudáček, Kolena, Kudrna, Kukumberg, Matoušek, Miklík, J. Mikúš, T. Mikúš, R. Mráz, Netík, Ölvecký, Vondrka.

Do Novosibirsku by mala výprava Slovana doraziť na obed miestneho času, t.j. o 06.00 SELČ.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok