Kytnár na skúške v HC Karlove Vary

tasr
19.9.2013 12:35

Slovenský hokejový útočník Milan Kytnár sa dohodol na skúške s českým extraligistom HC Energie Karlovy Vary.

Kytnár na skúške v HC Karlove Vary
SITA

"Museli sme zareagovať na situáciu, keď niektorých hráčov máme zranených a iní po zraneniach ešte úplne nenabrali formu. Milan prišiel zatiaľ na skúšku s možnosťou ďalšej opcie. Verím, že pre naše mužstvo bude prínosom," uviedol pre oficiálnu klubovú stránku športový manažér Rostislav Dočekal a dodal: "Má veľa medzinárodných skúseností. Hral v zámorí, bol vo Fínsku, v uplynulej sezóne nastupoval v drese Slovana v Kontinentálnej hokejovej lige. V stredu sa zapojil do prípravy a trénerom sa páči. Je to dôrazný útočník a na piatkové stretnutie s Moutfieldom bude pripravený."

Dvadsaťštyriročný center odohral uplynulú sezóny v KHL v drese Slovana Bratislava. V 44 dueloch základnej časti nazbieral desať bodov (5+5) a v troch zápasoch play off pridal jeden gól. Kytnár má skúsenosti aj s nižšími zámorskými súťažami a v sezóne 2011/12 odohral aj jeden duel za Edmonton Oilers v NHL.

Minulý týždeň bol v Karlovych Varoch na skúške aj ďalší Slovák Dávid Buc, ktorému predtým nevyšiel angažmán v Kladne. "Buc sa neukazoval zle, ale rozhodli sme sa inak," konštatoval Rostislav Dočekal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok