Ultrona v pokračovaní Avengerov stvárni James Spader

SITA
30.8.2013 13:12

Americký herec James Spader stvárni zloducha Ultrona v akčnom sci-fi Avengers: Age of Ultron. Vo štvrtok to oznámilo filmové štúdio Marvel. Ako ešte na júlovom Comic-Cone vysvetlil režisér Joss Whedon, nebudú sa držať komiksovej predlohy.

Ultrona v pokračovaní Avengerov stvárni James Spader
SITA

"Robíme vlastnú verziu pôvodného príbehu o Ultronovi. Avengerovským zloduchom bol tak dlho, že som bol v úžase, keď všetkých prekvapilo, že bude vo filme," uviedol. Päťdesiattriročný Spader je známy z filmov ako Wall Street (1987), Sex, lži a video (1989), Vlk (1994), Hviezdna brána (1994), Sleduje ťa vrah (2000) a Sekretárka (2002) či seriálu Bostonské zločiny (2004 - 2008).

Pokračovanie mimoriadne úspešných Avengerov dostalo pomenovanie po desaťdielnom komikse Age of Ultron z dielne Marvelu, ktorý vyšiel tento rok v limitovanej edícii a sústreďuje sa na návrat zloducha Ultrona.

Vo filme The Avengers: Age of Ultron by si svoje úlohy mali zopakovať Robert Downey Jr. (Iron Man), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Kapitán Amerika), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Scarlett Johansson (Čierna vdova) či Jeremy Renner (Hawkeye), no zloduch Loki v podaní Toma Hiddlestona sa v snímke neobjaví. Pribudnú však superhrdinovia Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) a Scarlet Witch.

Nakrúcanie sa začne začiatkom budúceho roka v Londýne, americká premiéra je naplánovaná na 1. mája 2015.

Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok