Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA
25.8.2013 08:22

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Afganistan (SITA).jpg

1. Malý afganský chlapec pomáha svojmu otcovi vo fabrike na výrobu tehiel. Muži v tejto fabrike väčšinou pracujú 14 hodín denne, šesť dní v týždni a zárobok je 12 dolárov na deň. (AP Photo/Rahmat Gul)

Alpy (SITA).jpg

2. Skupina 508 hráčov na alpský roh sa snaží na pozadí s Matterhornom o udelenie titulu svetový rekord za najväčšiu skupinu alpských rohov. (AP Photo/Keystone,Valentin Flauraud)

Jakarta (SITA).jpg

3. Indonézsky deň nezávislosti v Jakarte oslavujú muži tradičným lezením po namastených stĺpoch. (AP Photo/Dita Alangkara)

volej (SITA).jpg

4. Fanúšikovia Star Wars si zahrali v kostýmoch na Fan Expo v Toronte aj plážový volejbal. Mať v tíme princeznú Leiu je asi výhodnejšie ako hrať s fanúšikom oblečeným ako Stormtrooper. (AP Photo/The Canadian Press, Galit Rodan)

monzún (SITA).jpg

5. Monzúnové dažde vytvorili z rôznych kútov Indie najfarebnejšiu krajinu na svete. (AP Photo)

Čína (SITA).jpg

6. Povodne v Číne majú na svedomí stovky mŕtvych a nezvestných. Na leteckom zábere je zaplavené mesto Xiangyang. (AP Photo)

egypt (SITA).jpg

7. Život v Egypte beží ďalej. Vojak stráži väzenie Torah, v ktorom bol viac ako dva roky väzený bývalý prezident Husní Mubarak. (AP Photo/Amr Nabil)

syria.jpg

8. Tento týždeň prišlo zo Sýrie mnoho silných záberov. Na nich sú stovky ľudských obetí. Sýrska opozícia tvrdí, že 1 300 ľudí zomrelo po zásahu vládnych vojsk nervovým plynom. (AP Photo/Media Office Of Douma City)

hindu.jpg

9. Nepálsky chlapec prijíma hlt mlieka na Festivale kravy, kde si pripomínajú zosnulých v predchádzajúcom roku. Podľa ich viery, krava doprevádza zosnulých do neba. (AP Photo/Niranjan Shrestha)

yosemit.jpg

10. V Kalifornii zase úraduje obrovský požiar. Plamene sa dostali aj do blízkosti Yosemitského národného parku. (AP Photo/U.S. Forest Service)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok