Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
18.8.2013 23:00

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
kvak kvak (SITA).jpg

1. Tento predajca plyšových kačičiek chce jednoducho len maximalizovať svoj zisk v aute s minimálnym kufrom. (AP Photo/Ng Han Guan)

moskva (SITA).jpg

2. Moskovský štadión Lužniki je dejiskom Majstrovstiev sveta v atletike. Mnoho zaujímavých športových výkonov sa snažia fotografi zachytiť atypickým spôsobom. (AP Photo/David J. Phillip)

skala (SITA).jpg

3. V hlavnom meste Číny vyrástol na 26-poschodovom obytnom dome bizarný skalný útvar. Jeden z nájomníkov si na streche vytvoril akoby kus krajinky. Po šiestich rokoch si to všimli aj úrady a plánujú odstrániť túto čiernu stavbu. (AP Photo/Ng Han Guan)

škóti (SITA).jpg

4. Škótski fanúšikovia obsadili Trafalgarské námestie v centre Londýna, kde okázalo oslavovali futbalový sviatok – stretnutie medzi odvekými rivalmi Škótskom a Anglickom. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

maska (SITA).jpg

5. Egyptská polícia sa rozhodla použiť všetku silu, aby rozohnala tábor Mursího prívržencov. Tentoraz to nebolo len za pomoci obuškov a slzotvorného plynu, ale aj ostrých nábojov. Na fotke je prestrelená plynová maska. (AP Photo/Manu Brabo)

auto.jpg

6. Policajné auto protestujúci Egypťania vytlačili a napokon vyhodili z mosta. (AP Photo/Sabry Khaled, El Shorouk Newspaper)

tela.jpg

7. Po zásahu egyptskej armády proti Mursího prívržencom zostali stovky mŕtvych. (AP Photo/Manu Brabo)

Veľká Ida (SITA).jpg

8. Dvestometrový múr v obci Veľká Ida na východe Slovenska, ktorý oddeľuje rómsku osadu, pomaľoval výtvarník Tomáš Rafa s pomocou miestnych. (SITA/Archív Tomáša Rafu)

lekna.jpg

9. Zizhuyan park je jeden z najväčších parkov v Pekingu. Vybudovali ho v súlade so zásadami tvorby klasickej čínskej záhrady. Záplava lekien je lákadlom pre mnoho turistov. (AP Photo/Andy Wong)

pust.jpg

10. Turisti prechádzajú cez duny v južnej Namíbii. Zatiaľ čo púšť priťahuje tisícky turistov ročne, dlhotrvajúce suchá a rozširovanie púští spôsobuje státisícom Namíbijčanom problémy s potravou. (AP Photo/Jerome Delay)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok