Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA, TA3
28.7.2013 07:00

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
KLDR spartakiada 2 (SITA).jpg

1. Účinkujúci v Pchongjangu vystupujú pri príležitosti 60. výročia Kórejskej vojny. Scény sú zamerané aj na mladého vodcu Kim Čong-una. (AP Photo/Wong Maye-E)

Filipíny (SITA).jpg

2. Demonštranti pália figurínu filipínskeho prezidenta Beniga Aquina. Nahnevaným ľuďom sa nepáči rast ceny ropy a základných položiek ako je voda a elektrina. (AP Photo/Bullit Marquez)

maco (SITA).jpg

3. Medveď v rímskej ZOO sa musel schladiť mrazeným melónom, pretože teploty presahujú aj 38 stupňov. (AP Photo (AP Photo/Andrew Medichini)

mexiko dinosaurus (SITA).jpg

4. Tím mexických archeológov našiel 72 miliónov rokov starú fosíliu dinosaurieho chvosta. Chvost je asi päť metrov dlhý. (AP Photo/INAH-Mauricio Marat)

Franta (SITA).jpg

5. Prvú zahraničnú cestu absolvoval pápež František v Brazílii. Aj tam rozdával bozky na všetky možné smery za obrovských ovácií domácich. (AP Photo/Domenico Stinellis)

poníky (SITA).jpg

5. Assateagueský kanál v USA je každoročne dejiskom konského plávania. Časť z tých koní, ktoré si merali sily v plávaní, bude vydražených. Assateagueské poníky sú potomkovia niekoľkých koní, ktoré sa zachránili  z potopenej španielskej lode v 16. storočí preplávaním k pobrežiu Virgínie. Dodnes žijú voľne. (AP Photo/Jay Diem, Eastern Shore News)

preteky (SITA).jpg

6. Psi si merajú sily v šprinte počas Taipei Pet Show. (AP Photo/Wally Santana)

moslim.jpg

7. Bangladéšski moslimovia počas rannej modlitby v mešite. Moslimovia po celom svete oslavujú ramadán. (AP Photo/A.M. Ahad)

baby.jpg

8. Celý svet podľahol nadšeniu z narodenia syna vojvodkyni z Cambridgu a princovi Williamovi. V Indii si ho dokonca urobili z piesku na pláži.  (AP Photo)

swim.jpg

9. Svetový šampionát v plávaní priniesol niekoľko krásnych fotografických záberov. Pre tento týždeň sme vybrali zachytený okamih, keď Svetlana Romashina predvádza svoju zostavu v synchronizovanom plávaní. (AP Photo/David J. Phillip)

egypt2.jpg

10. Podporovatelia zvrhnutého Muhammada Mursího zostávajú stále v egyptských uliciach. (AP Photo/Khalil Hamra)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok