Hantuchová si zahrá štvorhru s Hingisovou aj na US Open

SITA
18.7.2013 17:09

Daniela Hantuchová si zahrá štvorhru s čerstvou členkou Medzinárodnej tenisovej siene slávy Martinou Hingisovou nielen od 29. júla v kalifornskom Carlsbade, ale napríklad aj na vrchole celej zámorskej hardovej šnúry US Open Series 2013 - newyorských medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických od 26. augusta.

Hantuchová si zahrá štvorhru s Hingisovou aj na US Open
SITA

"Bola to obojstranná iniciatíva. Zahráme si na troch turnajoch vrátane US Open," špecifikovala pre spravodajstvo Slovenského tenisového zväzu (STZ) 30-ročná popradská rodáčka Hantuchová na margo kooperácie s 32-ročnou Švajčiarkou pochádzajúcou z Košíc.

Držiteľka kompletnej zbierky grandslamových titulov v miešanej štvorhre a niekdajšia päťka príslušného svetového rebríčka WTA Hantuchová sa opätovne stretla s Hingisivou napríklad v apríli v Moskve počas fedcupového semifinále Sloveniek proti Ruskám. Bývalá líderka singlového aj deblového renkingu vtedy figurovala v zázemí "zbornej" ako trénerka Anastasie Pavľučenkovovej. "Často sme sa videli a bavili sme sa, až sme si povedali, že si to vyskúšame. Nič svetoborné od našej štvorhry nečakáme. Dôležité bude, aby sme si tenis užili a mali z neho zábavu," podotkla Hantuchová pre denník Šport.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok