Mourinho chce získať Drogbu späť do FC Chelsea

TASR
14.7.2013 11:31

Obávaný futbalový kanonier Didier Drogba sa možno vráti späť do FC Chelsea Londýn. Staronový tréner klubu zo Stanford Bridge Jose Mourinho sa podľa anglického denníka Dailly Mirror už s futbalovým reprezentantom Pobrežia Slonoviny stretol v tréningovom centre "The Blues".

Mourinho chce získať Drogbu späť do FC Chelsea

Tridsaťpäťročný Drogba je momentálne v službách tureckého Galatasarayu Istanbul, kde má ešte rok kontrakt. Ak popredný turecký klub nepustí Drogbu v tomto lete, získa ho Chelsea podľa anglických médií od ďalšej sezóny na voľný transfer. Ruský majiteľ Chelsea Roman Abramovič sa pokúšal Drogbu získať už v januári. Bývalý útočník Marseille označil Chelsea za svoju srdcovú záležitosť. "V Londýne sa cítim doma," povedal začiatkom roka Drogba.

Mourinho, ktorý sa do Chelsea vrátil po rokoch v Interi Miláno a Reale Madrid, hovoril o Drogbovom vplyve na tím, ak by sa do Londýna vrátil. "Pre mladých hráčov by bol veľkým vzorom," povedal Mourinho, ktorý Drogbu do Chelsea priviedol. V londýnskom klube odohral Afričan osem sezón a nastrieľal v nich 157 gólov.
Po krátkej návšteve v tréningovom centre Chelsea v Cobham sa Drogba vrátil k spoluhráčom z Galatasarayu, ktorí sú na sústredení v Anglicku. V sobotu nastúpil v prípravnom zápase proti FC Shrewsbury, ktorý vyhral turecký klub 3:0.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok