Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
7.7.2013 07:24

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
arizona.jpg

1. Požiar v Arizone zobral životy 19 požiarnikov. Skupinu špeciálne vycvičených požiarnikov obkľúčil oheň a nezachránili ich ani protipožiarne kryty, ktoré pripomínajú stany. Požiar začal úderom blesku a rozšíril sa počas extrémne vysokých teplôt. (AP Photo/The Arizona Republic, David Kadlubowski)

rusko (SITA).jpg

2. Ruský prezident Vladimir Putin hostil v Kremli summit Fóra exportných krajín plynu. (AP Photo/Ivan Sekretarev, Pool)

morales.jpg

3. Jedným z pozvaných hostí energetického summitu bol aj bolívijský prezident Evo Morales. Jeho lietadlo muselo pristáť vo Viedni, pretože ho podozrievali, že v ňom letí bývalý bezpečnostný technik CIA Edward Snowden. Moralesa po návrate domov vítali ako hrdinu, ktorý prežil "provokáciu severamerického imperializmu". (AP Photo/Juan Karita)

sestry.jpg

4. Keď sa profesionálny fotograf trochu pohrá s uzávierkou... Tour de France si nenechajú ujsť ani mníšky z kláštora v Draguignan, ktoré zdravia jazdca v žltom Simona Gerransa. (AP Photo/Laurent Ciprani)

Kabul (SITA).jpg

5. Kábulská mešita v obležaní holubov. (AP photo/Rahmat Gul)

banglades.jpg

6. Štrajk Islamskej strany v Bangladéši obmedzil možnosti dopravy. Robotníci teda museli využiť každú možnosť - aj za cenu preťaženia loďky. (AP Photo/A.M. Ahad)

india.jpg

7. Dieťa sa hrá medzi odpadkami z trhu. Indická vláda prichádza s pomocou pre hladujúcich ľudí na ulici. Vyhláškou chce nariadiť právo na 5 kíl obilia mesačne za zníženú cenu. Ak úprava prejde, India by sa stala najväčšou krajinou na svete, ktorá prijala národný potravinový program. (AP Photo/Anupam Nath)

moda.jpg

8. Karl Lagerfeld si s modelkami vychutnáva potlesk po predstavení svojej kolekcie pre Chanel na sezónu jeseň - zima 2013 - 2014. (AP Photo/Francois Mori)

Káhira (SITA).jpg

9. Námestie Tahrír v Káhire sa opäť zaplnilo. Ľudia burcovali proti prezidentovi a v zlomovom okamihu sa zahalilo celé námestie do egyptských vlajok. (AP Photo/Hassan Ammar)

kahira.jpg

10. Odporcovia Muhammada Mursího oslavujú s ohňostrojmi na námestí Tahrír jeho zosadenie armádou. (AP Photo/Amr Nabil)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok