Heat oslavovali titul s fanúšikmi v Miami

SITA TA3
25.6.2013 11:01

Basketbalisti Heat odpálili majstrovské oslavy s fanúšikmi v Miami. Floridčania minulý týždeň zdolali vo finále NBA San Antonio 4:3 na zápasy a získal svoj druhý triumf po sebe a celkovo tretí v histórii klubu. Hlučný pestrofarebný sprievod sa z centra mesta presunul k American Airlines Arene, domovskému stánku floridského mužstva.

Heat oslavovali titul s fanúšikmi v Miami
SITA
heat2.jpg

Obrovské ovácie zožal veterán Ray Allen, ktorý 5,2 s pred koncom riadneho hracieho času šiesteho finálového stretnutia za nepriaznivého stavu 92:95 a 2:3 na zápasy trojkou z rohu vyrovnal a vydupal pre Heat predĺženie znamenajúce nádej na natiahnutie série. "Po siedmom zápase môžem konštatovať, že to bola 'najväčšia' strela v mojej doterajšej kariére," vyznal sa 37-ročný ostrostrelec.

heat3.jpg

"K titulu viedlo deväť mesiacov obrovskej obety nás všetkých v organizácii. Je to neuveriteľné. V ceste nám stála najťažšia konkurencia," zopakoval pred davom tréner Erik Spoelstra. Pre kapitána tímu Dwyana Wada to boli tretie majstrovské oslavy, tešil sa aj v roku 2006 po boku Shaquilla O'Neala. "Oslavujem s mužstvom tretí titul, kto by to bol kedy povedal? Tento je však výnimočný. Viem totiž, aké náročné bolo dostať sa až sem. Je to fenomenálne," priznal 31-ročný strieľajúci rozohrávač.

heat5.jpg
heat4.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok