Súperom Slovana v 2. predkole Ludogorec Razgrad

SITA, TA3
24.6.2013 12:30

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava sa v druhom predkole Ligy majstrov 2013/2014 stretne s bulharským tímom PFK Ludogorec Razgrad.

Rozhodol o tom pondelkový žreb vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA). "Belasí" figurovali medzi nasadenými mužstvami. Prvé meranie síl o postup do 3. predkola LM je na programe v termíne 16. alebo 17. júla v Bratislave, odveta sa uskutoční 23. alebo 24. júla v Bulharsku.

Ak slovanisti postúpia do ďalšej kvalifikačnej fázy o účasť v hlavnej súťaži najprestížnejšieho európskeho pohára, budú nenasadení a môžu naraziť napríklad aj na futbalistov švajčiarskeho FC Bazilej či rakúskej Austrie Viedeň. Postupujúcich zo spomenutého tretieho predkola (30. a 31. júla., resp. 6. a 7. augusta) ešte čaká dvojzápas play-off (20., 21. augusta, resp. 27., 28. augusta).

Reakcie z tábora Slovana

Samuel Slovák (tréner Slovana): "Chceme postúpiť ďalej, ale určite to nebude jednoduché. To, že hráme prvý zápas doma, nič nerieši, musíme odohrať dobre obidve stretnutia."

Erik Grendel (stredopoliar Slovana): "Čaká nás kvalitný súper, dúfam, že všetci fanúšikovia si prídu na svoje. Verím, že v konečnom zúčtovaní budeme my tí šťastnejší. Cieľ je jasný, chceme postúpiť. Ťažko povedať, či je nevýhodou hrať prvý zápas doma, ukáže sa na ihrisku. Pokiaľ si doma utvoríme sľubný náskok, hostia budú pod tlakom a budeme sa snažiť využiť to."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok