Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA
23.6.2013 07:52

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
býčí zápasník (SITA).jpg

1. Toreádor Juan del Alamo počas "paseillo", teda rituálneho vstupu do arény. Sezóna býčích zápasov trvá od marca do októbra a Madrid si ju naplno užíva. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

NBA (SITA).jpg

2. Na tejto fotke strieľa kôš síce Tim Duncan zo San Antonio Spurs a hráči Miami Heat sa len rezignovane divia, ale trofej víťaza NBA si napokon zase po roku odniesli hráči Miami. (AP Photo/John G. Mabanglo, Pool)

zbor (SITA).jpg

3. Divadelný režisér Jakub Nvota s 800 deťmi a symfonickým orchestrom počas prezentácie ukážky hudobno-scénického diela k pilotnému projektu Viva zbor. (SITA/Marián Peiger)

summit G8 (SITA).jpg

4. Stretnutie najmocnejších lídrov sveta G8 vždy priťahuje pozornosť aj ľudí, ktorí chcú pred kamerami a fotoaparátmi vyjadriť nevôľu voči riešeniu globálnych problémoch. V maskách prezlečení členovia združenia Oxfam znázorňujú lídrov G8 ako bojujú proti hladu. (AP Photo/Peter Morrison)

irak.jpg

5. Iracké špeciálne vojenské jednotky sa zamaskovali ako zo scénky sfi-fi filmu, aby si precvičili svoju pripravenosť pri simuláci, kde eliminovali teroristov unášajúcich civilné lietadlo. (AP Photo/ Had Misbrand)

wall street captain america (SITA).jpg

6. Predstaviteľ komiksovej postavičky Captain America otvoril burzu na Wall Street a zároveň našiel zopár fanúšikov medzi maklérmi. Špecialista Mark Otto sa dokonca pochválil tetovaním. (AP Photo/Richard Drew)

nový zéland (SITA).jpg

7. Je vám teplo? Na opačnej strane zemegule to je inak. Christchurch totiž netradične bojujú so snehom. Môže sa zdať, že ide o jemný poprašok, ale ten donútil Novozélanďanov zatvoriť školy a obmedziť leteckú dopravu. (AP Photo/New Zealand Herald, Martin Hunter)

filipíny ničenie slonoviny (SITA).jpg

8. Filipínska polícia musela znehodnotiť až 5 ton pašovanej slonoviny v hodnote 10 miliónov dolárov. (AP Photo/Bullit Marquez)

brasil.jpg

9. Brazilčania sa vo veľkých mestách už týždeň zhromažďujú na námestiach a vyjadrujú nespokojnosť s úrovňou života v krajine. Protesty odštartovala nespokojnosť so zvýšením cestovného, ale medzitým sa presunula pozornosť aj na vysoké dane a nedostatočnú úroveň služieb. (AP Photo/Eraldo Peres, File)

ascot2.jpg

10. V Ascote sa konali najpopulárnejšie konské dostihy, ktoré prilákali smotánku z celej Británie a a dámy sa predviedviedli so svojimi excentrickými klobúkovými modelmi. (AP Photo/Alastair Grant)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok