Muránsky si pozastavil výkon funkcie krajského predsedu pre whisky

TASR
9.6.2013 09:23

Muránskeho na odstúpenie z funkcie vyzvali kresťanskí demokrati z Novej Bane po tom, čo priznal pred médiami, že vypil dva až tri poháre whisky.

Muránsky si pozastavil výkon funkcie krajského predsedu pre whisky
TASR

Banskobystrický krajský predseda KDH Peter Muránsky sa rozhodol pozastaviť si výkon tejto straníckej funkcie. Zároveň poveril krajského podpredsedu strany Petra Lačného, aby ho zastupoval v plnom rozsahu práv a povinností. „Krajská rada v Banskej Bystrici bude v najbližšom období rozhodovať, organizovať a viesť voľby do vyšších územných celkov, preto som sa rozhodol poveriť podpredsedu, ktorý je členom predsedníctva strany, aby viedol krajskú organizáciu. Je to náš najskúsenejší človek v regionálnej politike,“ povedal pre agentúru SITA Muránsky, ktorý je zároveň poslancom Národnej rady SR.

Muránskeho na odstúpenie z funkcie vyzvali kresťanskí demokrati z Novej Bane po tom, čo priznal pred médiami, že vypil dva až tri poháre whisky a následne hlasoval v parlamente. Jeho správanie, spôsobené predovšetkým požitím alkoholu, počas zasadnutia NR SR považujú za neospravedlniteľné. Podľa nich spôsobil zlé meno KDH nielen v Banskobystrickom kraji, ale je na hanbu pre celé KDH na Slovensku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok