Slovák zostane na lavičke Slovana Bratislava

SITA TA3
7.6.2013 09:19

Futbalistov majstrovského Slovana Bratislava povedie naďalej tréner Samuel Slovák. V bratislavskom klube, s ktorým získal v uplynulom ročníku double, má platný kontrakt do 30. júna, obe strany ešte nový nepodpísali, ale je to otázka pár dní.

Slovák zostane na lavičke Slovana Bratislava
SITA

"Má u nás zmluvu do 30. júna, takže, hoci novú sme ešte nepodpísali, čas nás netlačí. V podstate sme už dohodnutí, že pri mužstve bude naďalej pokračovať,“ povedal pre piatkové vydanie denníka Šport viceprezident Slovana Petr Kašpar.

V kádri Slovana príde počas letnej prestávky k zmenám. Po hosťovaní sa do holandského Haagu vracia Filip Lukšík. Majster má záujem o angažovanie Róberta Demjana, ktorý sa stal najlepším strelcom poľskej najvyššej súťaže a skončila mu zmluva v Podbeskidzie Bielsko Biala. "S Demjanom sme debatovali v stredu. Priznal, že má už ponuky z poľskej najvyššej súťaže. Všetko je zatiaľ otvorené, k jeho prípadnému príchodu do Slovana sa vrátime počas víkendu, prípadne začiatkom budúceho týždňa," povedal pre Šport Kašpar. Podľa slovenského športového denníka prejavil Slovan záujem aj o českého útočníka Pavla Fořta z Dynama Drážďany, ktorý už hral aj v Plzni, pražskej Slavii, Toulouse, FC Brusel a Bielefelde.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok