Kisel chce hrať už iba za Sláviu

SITA
5.6.2013 15:37

Slovenský futbalista českého SK Slavia Praha Karol Kisel v stredu vyhlásil, že jeho hráčska kariéra bude spojená už len so "zošívanými". Tridsaťšesťročný stredopoliar to uviedol v rozhovore pre portál iDnes.cz.

Kisel chce hrať už iba za Sláviu
ČTK

Tridsaťšesťročný stredopoliar to uviedol v rozhovore pre portál iDnes.cz. "Inde ako v Slavii by som už nechcel hrať. Nič by sa na tom nezmenilo ani v prípade, že by sa ozval môj bývalý zamestnávateľ FC Sydney. Moja hráčska kariéra bude pokračovať už len v Slavii," objasnil Kisel svoju budúcnosť na zelených trávnikoch. Kisel predĺžil pred dvoma týždňami s pražským klubom kontrakt o jeden rok. "Museli ma presviedčať, aby som tak učinil. Napokon však rozhodla pozitívna atmosféra v kabíne počas uplynulých týždňov," povedal Kisel, ktorý nie je rozhodnutý, či bude pokračovať v aktívnej kariére aj po skončení budúceho ročníka. "Tak ďaleko v tejto chvíli nehľadím. Uvidím, ako sa bude dariť mne i tímu. Podľa toho sa rozhodnem, či má zmysel pokračovať," povedal bývalý slovenský reprezentant.

Kisel získal v pondelok dve ocenenia v rámci slávnostného večera v Prahe, ktorý uzavrel ligový ročník. Tridsaťšesťročný stredopoliar uspel v anketách Sympaťák ligy a Najlepší cudzinec. Kisela vyhlásili za najlepšieho zahraničného futbalistu pôsobiaceho v najvyššej českej súťaži už druhýkrát v kariére, premiérovo zvíťazil v roku 2005 ešte ako hráč Liberca. "Vôbec som to nečakal. Vlastne sa ani nepovažujem za cudzinca. Je to veľká pocta, pretože do tejto kategórie patrí mnoho výborných hráčov," povedal na margo ocenení Kisel, ktorý sa vyjadril aj k možnej budúcnosti v slovenskom národnom tíme: "Reprezentácia je pre mňa uzavretá kapitola. Nikto ma v tejto veci neoslovil. Chlapcom však držím palce. Možno Slovensko postúpi do Brazílie, potom by ma mohli povolať do tímu," dodal s úsmevom Kisel.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok