Jurčo a Tatar dali po góle, Griffins blízko k postupu

SITA, theahl.com
3.6.2013 09:09

Slovenskí hokejisti Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar z tímu Grand Rapids Griffins triumfovali aj v nedeľňajšom zápase na ľade mužstve Oklahoma City Barons (3:0) a v sérii hranej na štyri víťazstvá vedú 3:2.

Jurčo a Tatar dali po góle, Griffins blízko k postupu
theahl.com

V dvoch stretnutiach u súpera Griffins neinkasovali ani raz, v sobotu uspeli 4:0. Na nedeľňajšom úspechu svojho tímu sa gólovo podieľali aj obaja slovenskí útočníci, Tomáš Jurčo dosiahol víťazný prvý presný zásah po samostatnom úniku v 36. min a Tomáš Tatar spečatil triumf 33 sekúnd pred druhou sirénou v presilovej hre. Všetky tri góly dosiahlo farmárske družstvo Detroitu z NHL v poslednej päťminútovke druhej časti. Pre Jurča to bol piaty presný zásah vo vyraďovacej časti, Tatar ich má na svojom konte už desať a spolu s Markom Arcobellom je najlepším kanonierom play-off. V hodnotení produktivity je Tatar s pätnástimi bodmi štvrtý, lídrom je dvadsaťbodový Čech Ondřej Palát z tímu Syracuse Crunch.

Šiesty duel série je na programe v utorok 4. júna v Grand Rapids. 

Výsledok nedeľňajšieho stretnutia play-off zámorskej hokejovej AHL (hrá sa na štyri víťazstvá):
ZÁPADNÁ KONFERENCIA 
Finále: 
Oklahoma City - Grand Rapids 0:3 (0:0, 0:3, 0:0) - stav série: 2:3
Martin Marinčin (Oklahoma) 0+0, Tomáš Tatar 1+0, Tomáš Jurčo (obaja Grand Rapids) po 1+0

<object width="640" height="383" id="embed" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://nhl.cdn.neulion.net/u/videocenter-v1/embed.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashVars" value="catid=4&id=252526&server=http://video.oilers.nhl.com/videocenter/&pageurl=http://video.oilers.nhl.com/videocenter/&nlwa=http://app2.neulion.com/videocenter/nhl/" /><embed name="embed" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" src="http://nhl.cdn.neulion.net/u/videocenter-v1/embed.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="383" quality="high" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" flashVars="catid=4&id=252526&server=http://video.oilers.nhl.com/videocenter/&pageurl=http://video.oilers.nhl.com/videocenter/&nlwa=http://app2.neulion.com/videocenter/nhl/"></embed></object>

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok