Marinčinovi v semifinále Calderovho pohára už aj Pánik

SITA
18.5.2013 15:26

Aj s prispením jednej asistencie slovenského útočníka Richarda Pánika postúpil klub Syracuse Crunch už do semifinále play-off zámorskej hokejovej AHL o Calderov pohár. V piatkovom štvrtom stretnutí série 2. kola vyraďovacej časti si 22-ročný krídelník pripísal okrem gólovej prihrávky aj dve strely a jeden dvojminútový trest za hrubosť.

Marinčinovi v semifinále Calderovho pohára už aj Pánik
TASR

Crunch triumfovali nad mužstvom Springfield Falcons 5:2 a celú sériu vyhrali 4:0 na zápasy. Syracuse v play-off ešte neprehrali, v 1. kole vyraďovacej časti postúpili cez Portland po troch víťazstvách v rade. V štyroch dueloch proti Sprigfieldu zaznamenal Pánik tri góly a tri asistencie.

Blízko k postup medzi kvarteto najlepších tímov AHL má mužstvo Grand Rapids Griffins útočníkov Tomáša Tatara s Tomášom Jurčom. Ich tím vedie nad mužstvom družstvom Toronto Marlies už 3:1 na stretnutia. Vicemajster sveta z roku 2012 Tatar v sérii proti Marlies zatiaľ strelil tri góly a pripísal si aj dve asistencie, Jurčo dosiahol po dva presné zásahy a gólové prihrávky.

Už vo štvrtok si miestenku medzi kvartetom najlepších tímov v play-off AHL vybojovali Oklahoma City Barons s obrancom Martinom Marinčinom. V kádri Barons čaká na svoju šancu ďalších slovenský bek Martin Gernát.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok