Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA, TA3
19.5.2013 07:17

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
midget (SITA).jpg

1. Trpaslík a klaun Rajiv Chatterjee sa umýva pred vystúpením v Cirkuse Rambo na okraji Mumbaia. (AP Photo/Rafiq Maqbool)

Eurovízia (SITA).jpg

2. Albánski hudobníci Adrian Lugjuraj a Bledar Sejko počas ich vystúpenia v druhom semifinálovom boji Eurovision Song Contest 2013 s piesňou Identitet. (AP Photo/Alastair Grant)

synagóga maketa (SITA).jpg

3. Deti sa hrajú v zmenšenom modeli Veľkej synagógy vo Varšave. Pôvodnú budovu vyhodila do vzduchu pred 70 rokmi nemecká armáda. (AP Photo/Alik Keplicz)

Ahmadabad (SITA).jpg

4. V indickej dedine vzdialenej asi 40 kilometrov od mesta Ahmadábád musia ľudia cestovať pre pitnú vodu nemalé vzdialenosti. Na fotografií môžeme vidieť muža, ktorý si ju vezie na bicykli, zatiaľ čo ženy nosia džbány priamo na hlavách. (AP Photo/Ajit Solanki)

Pápež (SITA).jpg

5. Tradičnú stredajšiu audienciu na Svätopeterskom námestí okorenil pápež František ďalším milým gestom. Priamo na námestí vypustil z klietky dve holubice. (AP Photo/L'Osservatore Romano, ho)

opice (SITA).jpg

6. Nato, že nám občas pred autom prebehne srnka alebo zajac sme si už zvykli. V takej Indii vás zase môžu na cestách prekvapiť divoké opice. (AP Photo/Kevin Frayer)

Sagan (SITA).jpg

7. Peter Sagan sa pripravuje na štart prvej etapy Okolo Kalifornie, zatiaľ čo ho pozorujú jeho usmievajúce sa podobizne. (AP Photo/Gregory Bull)

pariy.jpg

8. Policajné manévre spôsobené oslavami fanúšikov futbalového klubu Paríž Sain-Germain. Tím porážkou Olympique Lyon 1:0 získal francúzsky majstrovský titul po dlhých devätnástich rokoch. (AP Photo/Thibault Camus)

MS v hokeji (SITA).jpg

9. Bok po boku. Tak sa tešili fanúšikovia Slovenska a Fínska na vzájomný zápas vo štvrťfinále majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2013. (SITA/Jozef Jakubčo)

banglades.jpg

10. Bangladéšski vojaci sa modlia potom, čo ukončili takmer trojtýždennú záchrannú akciu v ruinách zrútenej textilky, v ktorej vyhaslo viac ako 1100 životov. (AP Photo/A.M. Ahad)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok