Rooney požiadal o odchod z Manchestru, tvrdí Ferguson

SITA
13.5.2013 09:57

Futbalový útočník Wayne Rooney požiadal o prestup z Manchestru United, povedal v nedeľu už bývalý tréner tímu Sir Alex Ferguson. Dvadsaťsedemročný zakončovateľ nefigurovalna súpiske v zápase proti Swansea City (2:1), ktorý bol Fergusonovým posledným na lavičke "červených diablov".

Rooney požiadal o odchod z Manchestru, tvrdí Ferguson
SITA

"Wayne chcel odísť. Nemyslím si, že dnes túžil hrať. Podľa mňa to bola správna vec," prezradil 71-ročný škótsky kouč pre Sky Sports po zisku 13. majstrovského titulu za 26 rokov na Old Trafforde.

Rooney sa po zápase pripojil k ostatných spoluhráčom, aby si prevzal medailu za ligový triumf. Nastávajúci kormidelník David Moyes sa bude musieť rozhodnúť o budúcnosti svojho bývalého zverenca v FC Everton.

Liverpoolský rodák Rooney získal s Manchestrom United od roku 2004 päť ligových titulov a raz triumfoval aj v Lige majstrov. Po príchode holandského bombardéra Robina Van Persieho však klesla jeho forma a bol nútený hrať na kraji stredovej formácie. Rooney nehral ani v "najväčšom" zápase sezóny - v osemfinálovej odvete LM proti Realu Madrid (1:2).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok