Púchovský mäsový priemysel zaradili do elitného európskeho klubu TOP 500

TASR
1.4.2013 10:29

Spoločnosť Púchovský mäsový priemysel (PMP), a. s., sa dostala do elitného klubu 500 najrýchlejšie sa rozvíjajúcich podnikateľských spoločnosti a firiem v Európe.

Púchovský mäsový priemysel zaradili do elitného európskeho klubu TOP 500
SITA

Ako jediný slovenský zástupca v najlepšej európskej päťstovke sa PMP umiestnil na 86. mieste. TOP 500 európskych spoločností vyhodnotili v poslednej marcovej dekáde na pôde Európskeho parlamentu v Bruseli.

Ako TASR informoval hovorca PMP Marcel Ondráš, kritériá ako nezávislé hodnotenie podnikateľského prostredia, tvorba pracovných pozícií, finančná stabilita, podnikateľská angažovanosť a nezávislosť v období rokov 2009 - 2011 posudzovala nezávislá organizácia Europe's 500 a IESE Business School. PMP je spoločnosť s výhradne slovenským kapitálom a od roku 2007 ju vlastní rodinná firma Antona Fabuša.

"Ocenenie je pre nás veľkou poctou a zároveň záväzkom do budúcnosti a ďalšej práce. Naďalej sa budeme snažiť pretláčať do slovenského mäsopriemyslu novú kultúru. To znamená tradičnú domácu receptúru, preferovať kvalitu výrobkov na úkor kvantity, rozvíjať inovácie v oblasti technológií a predovšetkým mať spokojného zákazníka," povedal majiteľ spoločnosti Anton Fabuš na margo ocenenia v Bruseli.


PMP bude mať od 10. do 13. apríla 2013 svoje zastúpenie na výstave Vietnam EXPO 2013, ktorá je najväčšou medzinárodnou obchodnou výstavou v krajine, a v tomto roku je zameraná aj na produkty potravinárskeho priemyslu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok