Polícia reaguje na nárast prichádzajúcich cudzincov. Zavádza opatrenia

ta3
2.9.2023 13:14

"Jedným z dôležitých rozhodnutí je sústreďovanie prichádzajúcich cudzincov na určené miesta, ktoré boli vytipované tak, aby sa nachádzali mimo obytnej zóny našich občanov," píše krajská polícia na svojom facebookovom profile Polícia SR - Banskobystrický kraj.

Polícia reaguje na nárast prichádzajúcich cudzincov. Zavádza opatrenia
Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Polícia v Banskobystrickom kraji prijala na základe zvýšeného počtu nelegálnych migrantov opatrenia na zabezpečenie bezpečnosti a ochrany občanov nášho kraja. Za týmto účelom bol vyčlenený zvýšený počet síl a prostriedkov. 

"Polícia v našom kraji dlhodobo pracuje na opatreniach, aby situácia s nelegálnou migráciou bola v čo najväčšej miere zvládnutá tak, aby čo najmenej obmedzovala každodenný život obyvateľov, a to najmä v prihraničnej oblasti.            

V Banskobystrickom kraji je situácia najvypuklejšia v okrese Veľký Krtíš.          

Do dnešného dňa sme v Banskobystrickom kraji nezaznamenali žiadne narušenie verejného poriadku v súvislosti s nelegálnou migráciou. 
Touto cestou vyzývame občanov, aby v prípade podozrenia z narušenia verejného poriadku, alebo páchania trestnej činnosti neváhali kontaktovať políciu na č. 158," uviedli na Facebooku

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok