Pri Bánovciach nad Bebravou sa zrútila kaplnka. Zranila sa jedna osoba

ta3 tasr
31.8.2023 16:43

Jeden človek utrpel vo štvrtok popoludní zranenie pri zrútení kaplnky v Nedašovciach v okrese Bánovce nad Bebravou. Informovalo o tom na sociálnej sieti Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Pri Bánovciach nad Bebravou sa zrútila kaplnka. Zranila sa jedna osoba
Facebook/Hasičský a záchranný zbor

K zrúteniu kaplnky došlo pri jej rekonštrukčných prácach. Udalosť hasičom nahlásili krátko po 13.15 h. "Následkom udalosti sa zranila jedna osoba, ktorú hasiči vyslobodili spod trosiek a odovzdali do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby," uviedlo Prezídium HaZZ. Pri udalosti zasahovali desiati príslušníci HaZZ z Bánoviec nad Bebravou a Trenčína.

Zavalený muž

Udalosťou sa zaoberá aj polícia, podľa ktorej došlo k zrúteniu časti nosného múru a skeletu strechy kaplnky. Pod sutinami zostal zavalený 37-ročný muž. "Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky. Muža previezol vrtuľník leteckej záchrannej služby do nemocnice s podozrením na ťažké zranenie," uviedla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková. Polícia podľa nej vykonáva na mieste všetky potrebné úkony. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok