VIDEO: Amfetamín v tele a ukradnuté vozidlo. V Bratislave bola šialená policajná naháňačka

ta3/Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave
29.8.2023 10:05

Hliadka policajtov spozorovala včera (28.08.2023) krátko pred 01.30h na Kazanskej ulici dva motocykle idúce vedľa seba, pričom jeden z nich nemal namontované tabuľky s EČV. Nakoľko sa vodič v tomto prípade dopustil priestupku, rozhodli sa ho zákonným spôsobom za využitia výstražného svetelného zvukového znamenia zastaviť. Obaja vodiči však prudko zrýchlili a hliadke začali unikať vo vysokej rýchlosti.

VIDEO: Amfetamín v tele a ukradnuté vozidlo. V Bratislave bola šialená policajná naháňačka
Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Vodiči nerešpektovali žiadne dopravné značenia, ani opakované výzvy k zastaveniu. Vo vysokej rýchlosti ohrozovali ostatných účastníkov cestnej premávky. Na ulici Mlynské Nivy sa rozdelili, pričom hliadka PZ prenasledovala vodiča motocykla ktorý mal namontované EČV, nakoľko im bol bližšie. 

Prenasledovanie pokračovalo do mestskej časti Petržalka, následne po Panónskej ceste v smere do centra Bratislavy, pričom vodič motocykla v úseku mosta SNP prešiel do protismernej časti vozovky, kde priamo ohrozoval iných účastníkov cestnej premávky. 

Vysokou rýchlosťou unikal centrom Bratislavy, následne prešiel až do mestskej časti Ružinov, kde na Ružinovskej ulici zoskočil z motocykla a dal sa na útek v smere do parku Andreja Hlinku. Policajti muža však dobehli, obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.

Následným preverovaním bolo zistené, že motocykel zn. KTM 690 DUKE bol odcudzený na území Rakúska a súčasne EČV, ktoré bolo na ňom namontované, sa nezhoduje s daným motocyklom. Vodič motocykla bol zároveň podrobený lekárskemu vyšetreniu, ktoré preukázalo prítomnosť amfetamínu, metamfetamínu a MDMA v jeho organizme.

Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II.

Video z policajnej naháňačky si môžete pozrieť nižšie. Na svojej facebookovej stránke ho zverejnila Polícia SR - Bratislavský kraj. 


Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok