Superrýchle konanie polície aj SBS: V sobotu zlodeji kradli, v nedeľu boli za mrežami

ta3
28.8.2023 11:58

Obvineniu zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva čelia traja mladí muži z východného Slovenska, ktorí boli zadržaní hliadkou policajtov.

Superrýchle konanie polície aj SBS: V sobotu zlodeji kradli, v nedeľu boli za mrežami
Profimedia/ČTK

Pomáhali aj pracovníci súkromnej bezpečnostnej služby v neďelu 27.8. v areáli parkoviska na Zlatých Pieskoch v Bratislave.

Podľa doterajších informácií mali obvinení muži v sobotu 26.8 okolo tretej hodiny ráno v areáli Zlatých Pieskov násilím poškodiť zaparkované vozidlo a vniknúť do jeho interiéru. Tam dvaja z nich násilím znehybnili spiaceho občana Rakúska, pričom tretí z páchateľov mu odcudzil peňaženku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti, dron. Škoda, ktorá bola týmto konaním spôsobená bola vyčíslená na tisíc eur. Muži z miesta následne utiekli.

Oči na stopkách

Nasledujúci deň boli spozorovaní pracovníkmi SBS, ktorých pozornosti neuniklo podozrivé správanie týchto mužov pohybujúcich sa pri zaparkovaných motorových vozidlách v tom istom areáli Zlatých Pieskov.

Zo strany vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo v tejto súvislosti vznesené obvinenie 33-ročnému Karolovi R., 20-ročnému Dominikovi M. a 21-ročnému Gabrielovi D. z okresu Michalovce.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok