Zamilovaný pár plánoval v Taliansku svadbu snov. Všetko však prekazil ich pes

ta3 ČTK
22.8.2023 08:28

Náladu pod psa má pár z amerického Bostonu, ktorý si na posledný augustový deň naplánoval sobáš na malebnom mieste pri talianskom Gardskom jazere. Lenže potom zasiahla ich sučka, ktorá ženíchovi zožula pas, informoval web denníka Boston Herald.

Zamilovaný pár plánoval v Taliansku svadbu snov. Všetko však prekazil ich pes
Twitter/jave ✧

Plány v troskách

Donato Frattaroli a Magda Mazri si práve na bostonskej radnici vyzdvihli povolenie na sobáš a rozhodli sa to osláviť romantickou večerou. Po návrate domov ale zistili, že sa ich chystaný odlet do Talianska ocitol doslova v troskách.

"Naša nesmierne roztomilá, rok a pol stará sučka zlatého retrievera sa asi rozhodla, že nechce, aby sme odleteli na svadbu. A tak vyskočila na linku a ako hračku si vybrala môj pas," povedal ženích novinárom.

Zožrala všetky dôležité stránky

Sučka menom Chickie rozžuvala prvé štyri stránky pása a niekoľko ďalších na konci. "Doslova sa zamerala na všetky dôležité stránky. Všetky osobné informácie boli roztrhané, fotka vytrhnutá, rovnako ako čiarový kód na konci pasu," dodala nevesta.

V štandardnom konaní trvá vydanie a doručenie pasu zhruba osem až jedenásť týždňov a v zrýchlenom konaní päť až šesť týždňov, čo by v oboch prípadoch bolo pre snúbencov príliš neskoro. V zúfalstve sa pár obrátil s prosbou o pomoc na senátorov, ktorí vraj boli "veľmi ústretoví", ale zatiaľ nie je jasné, či to bude mať nejaký vplyv na pasový úrad.

Frattaroli v rozhovore s novinármi uznal, ako absurdne jeho príbeh znie. "Je to skoro ako stará školská výhovorka 'pes mi zožral domácu úlohu', len s trochu vážnejšími následkami," hovorí. A tvrdia, že zatiaľ nepremýšľajú o žiadnom "pláne B", pretože stále veria, že sa do Talianska stihnú dostať včas.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok